rentall logo

Půjčte si vybavení na akci. Od párty stanů přes stoly a židle po pivní výčep

27.11.2022 - Rentall.cz, rentall blog

Pořádáte velkou akci pro hodně lidí? Půjčte si na to veškeré vybavení. Dnešní půjčovny vás vybaví doslova od židle po střechu nad hlavou. Některé z nich vám dokonce celou akci i zorganizují. Ušetříte čas a můžete se věnovat pouze těm příjemnějším záležitostem.

Vybavení a technika pro hromadné akce

 

Nebuďte závislí na počasí. Každá akce potřebuje mít místo, kde se ukrýt nejen před deštěm, ale také před sluníčkem. I v letních dnech bez jediného mráčku je párty stan skvělým služebníkem. U eventů potřebujete mobilitu. Veškeré vybavení je okamžitě připraveno k převozu na požadované místo. U větších věcí, jako třeba právě stan, půjčovny nabízí montáž i demontáž v ceně půjčovného. Do stanu se naskládají pivní sety, na svatbu krásné bílé stoly a lavice, ubrusy i kompletní výzdoba. Půjčit si můžete nejen praktické věci, ale také ty zážitkové. Třeba fotokoutek, jukebox, nafukovací atrakce pro děti, trampolíny a mnoho dalšího.

 

Firemní akce se zážitkem

 

Už bylo dost nudných firemních večírků. Dneska jsou v kurzu zážitky, emoce. Vyjeďte s celou partou na rafting do Rakouska, kde si vyzkoušíte sjet divokou řeku. Zážitek může procházet také žaludkem. Půjčte si kompletní gastro a cateringové vybavení. Taková půjčovna nádobí na svatbu nebo právě firemní akci zachránila nejeden den. Cokoliv budete na své akci potřebovat, vše se dá vypůjčit. Sjet si můžete klidně na motokárách přímo ve vašem firemním areálu.

 

Party, eventy, akce pro rodinu, týmy i celé firmy. Půjčte si speciální vybavení na váš velký společný den.

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více