Výpis veřejných produktů na rentall
YellowRent by Bohemia Crypto
České Budějovice
Volkswagen Caddy dodávka
Zařazení na rentall: Nákladní dodávky
Ať už se jedná o vozidlo kurýrní služby, pojízdnou dílnu, doručovací službu nebo vozidlo stavby: při Vašem podnikání se díváte vždy do budoucnosti. A ve stejném duchu byl vytvořen i nový Caddy Cargo. Díky novému atraktivnímu designu, nejmodernějším asistenčním systémům, inovativnímu infotainmentu a ergonomickému místu řidiče je nový Caddy Cargo spolehlivý, flexibilní a progresivní. Tedy dokonalý partner, pokud jde o pohodlné a profesionální plnění Vašich každodenních úkolů.
1350 Kč / den
YellowRent by Bohemia Crypto
České Budějovice
Mikrobus Volkswagen Transporter T5
Zařazení na rentall: Mikrobusy
Řada Volkswagen Transporter T5 je pátá generace užitkových vozidel Volkswagen „Transporter“ série středně velkých lehkých užitkových vozidel
1500 Kč / den
YellowRent by Bohemia Crypto
České Budějovice
Škoda superb II
Zařazení na rentall: Osobní auta
Škoda Superb II Combi je automobil, který nabízí mnoho výhod a přínosů. Jeho prostorný a elegantní design, spolehlivost a široká škála funkcí dělají z něj skvělou volbu pro každodenní používání. Jednou z největších výhod Superbu II Combi je jeho prostorný interiér. S velkým zavazadlovým prostorem a dostatkem místa pro cestující nabízí tento automobil vynikající komfort a pohodlí. Bez ohledu na to, zda plánujete rodinný výlet nebo potřebujete přepravit větší náklad, Superb II Combi vás nezklame. Další výhodou tohoto automobilu je jeho spolehlivost a výkon. Škoda je známá pro svou kvalitu a Superb II Combi není výjimkou. Díky moderním technologiím a pečlivému zpracování poskytuje spolehlivou jízdu a vynikající výkon. S pohodlným řízením a efektivními motorovými variantami se můžete spolehnout na Superb II Combi ve všech situacích na silnici. Celkově lze říci, že Škoda Superb II Combi je automobil s mnoha výhodami. Jeho prostorný interiér, spolehlivost a skvělý výkon činí z něj ideální volbu pro každodenní používání. Ať už potřebujete vozidlo pro rodinné výlety nebo pro pracovní účely, Superb II Combi vás nadchne svými přednostmi a funkcemi.
1500 Kč / den
YellowRent by Bohemia Crypto
České Budějovice
Toyota Carolla Verso
Zařazení na rentall: Osobní auta
Toyota Corolla Verso je automobil, který nabízí mnoho předností a výhod. Jeho prostorný interiér s kapacitou pro sedm cestujících, spolehlivost a inovativní funkce dělají z něj skvělou volbu pro rodinné výlety a cestování s větším počtem osob. Jednou z největších předností Corolly Verso je její prostorný interiér. S možností přepravy sedmi cestujících a dostatkem místa pro zavazadla nabízí tento automobil komfort a pohodlí pro celou rodinu. Díky variabilnímu uspořádání sedadel můžete snadno přizpůsobit interiér podle svých potřeb a optimalizovat prostor pro cestující nebo náklad. Další předností Corolly Verso je její spolehlivost a inovativní funkce. Toyota je známá pro svou kvalitu a spolehlivost, a Corolla Verso není výjimkou. S moderními technologiemi a pokročilými bezpečnostními systémy nabízí tento automobil bezpečnou a spolehlivou jízdu pro celou rodinu. Navíc je vybavena různými funkčními prvky, které usnadňují ovládání a poskytují pohodlný a zábavný zážitek z jízdy. Celkově lze říci, že Toyota Corolla Verso je automobil s mnoha přednostmi. Její prostorný interiér, spolehlivost a inovativní funkce činí z ní ideální volbu pro rodinné výlety a cestování s větším počtem osob. Bez ohledu na to, zda potřebujete dostatek místa pro rodinu nebo pro dlouhé cesty s přáteli, Corolla Verso vám poskytne komfort, bezpečnost a spolehlivost, které si přejete.
790 Kč / den
YellowRent by Bohemia Crypto
České Budějovice
Hyundai H-1 (Starex)
Zařazení na rentall: Mikrobusy
Hyundai H1, také známý jako Starex, je prostorný a pohodlný minivan ideální pro cestování. S dostatkem místa pro až 8 cestujících nabízí pohodlnou jízdu pro celou rodinu či skupinu přátel. S všestrannou konfigurací sedadel, která lze přizpůsobit různým potřebám, poskytuje H1 dostatek prostoru pro cestující i zavazadla. Kabina je navržena s ohledem na komfort a pohodlí pasažérů, s dobře polstrovanými sedadly a praktickými úložnými prostory. Kromě toho nabízí Hyundai H1 plynulou jízdu a snadnou ovladatelnost. S pohodlným odpružením je schopen absorbovat nerovnosti na silnici a poskytovat stabilní jízdní projev. Prostřednictvím účinného systému klimatizace a větrání zajistí H1 příjemnou atmosféru uvnitř vozu, i při horkých letních dnech. Celkově lze říci, že Hyundai H1 je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorný a pohodlný minivan pro své cestovní potřeby. Jeho všestrannost, komfort a spolehlivost přináší radost z cestování jak pro řidiče, tak pro cestující.
1850 Kč / den