Výpis veřejných produktů na rentall
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo 4EVER Exstream Elite
Zařazení na rentall: Elektrokola
4EVER Exstream Elite ( kat.:"A", vel.: L / 19" ) Elektrokolo 4EVER Exstream Elite představuje ty nejlepší komponenty. Nadčasový motor Brose S MAG má fantastické jízdní vlastnosti a pracuje přesně tak jak potřebujete. V kombinaci s integrovanou baterií BMZ V10 o kapacitě 725Wh si vychutnáte kilometry a kilometry bezstarostné jízdy. Na malém a přehledném displeji Brose Allround přepínejte mezi jednotlivými režimy podpory elektromotoru podle toho, jakou zátěž zrovna preferujete. Kvalitní komponenty zaručí tichý bezproblémový chod s reálným dojezdem 90-130 km - vždy záleží na okolnostech jízdy a zvoleném stupni asistence. Elektrokolo 4EVER Exstream Elite má opravdu precizní provedení s top výbavou - převody Shimano Deore 1x12, pevné osy, BOOST technologie, kvalitní hydraulické brzdy a spolehlivá odpružená vzduchová vidlice Suntour XCR 34 Air se zdvihem 120 mm a uzamykáním z řidítek. Nic vás nemůže zastavit, žádné převýšení není překážkou. Trénujte a užívejte si nekonečné cyklistické zábavy s modelem 4EVER Exstream Elite.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo 4EVER Exstream Pro
Zařazení na rentall: Elektrokola
Skvělý model od 4EVER model Exstream Pro. Elektrokolo na sobě nese ty nejlepší komponeny. Výkonný motor Brose S Mag má fantastické jízdní vlastnosi a pracuje přesně tak jak potřebujete. V kombinaci s integrovanou baterií BMZ V10 s kapacitou 725 Wh si vychutnáte kilometry bezstarostné jízdy. Na malém a přehledném displeji Brose Allround můžete přepínat mezi jednotlivými režimy podpory elektromotoru podle toho, jakou zátěž zrovna potřebujete. I další topové komponenty jako převody Shimano XT 1x12, pevné osy, BOOST technologie, kvalitní hydraulické brzdy a výborná odpružená vzduchová vidlice 4EVER Exstream Pro ( kat.:"A", vel.: L / 19" ) RockShox Judy Gold se zdvihem 120 mm a uzamykáním z řidítek zaručí tichý a bezproblémový chod s reálným dojezdem 90 - 130 km. Užijte si nekonečné cyklistické zábavy s elektrokolem 4EVER Exstream Pro.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo CRUSSIS e-Largo 9.7-L
Zařazení na rentall: Elektrokola
CRUSSIS e-Largo 9.7-L ( kat.:"B", vel.: L / 20" ) Pánské horské elektrokolo e-Largo 9.7-L 2022. Elektrokolo s devětadvacít­kovými koly, s extra silnou baterií a nabitou výbavou. Geometrie hliníkového rámu zajišťuje skvělou stabilitu a ovladatelnost e-biku, k čemuž přispívá hlavně středový elektromotor BAFANG M500, o nominálním výkonu 250W (max 500W), s kroutícím momentem 95 Nm a extra silná baterie s Li-Ion články Samsung 900 Wh (25 Ah), která je do rámu elektrokola plně integrová­na. Dojezd e-kola je až 200 km – samozřejmě vždy záleží na profilu trati a způsobu využití asistence, která je v případě tohoto modelu pětistupňová a ovládát se prostřednictvím LCD displeje umístěného na řídítkách. Barevný displej zobrazuje stav baterie, zvolený stupeň asistence elektromotoru, rychlost a ujetou vzdálenost. Elektrokolo je vyráběno na kolech o velikosti 29“, které jsou v případě horských kol dnes již nezbytným standardem.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo CRUSSIS PAN-Guera 8.8-M
Zařazení na rentall: Elektrokola
CRUSSIS PAN-Guera 8.8-M ( kat.:"A", vel.: S / 17" ) Dámské horské elektrokolo PAN-Guera 8.8-M 2023. Skvěle vybavené elektrokolo určené na výlety přírodou, cestou necestou, po rovinách, přes kopce i na toulání po horách. Hliníkový rám je díky pohodlné geometrii přizpůsoben plně dámským potřebám. Geo­metrie rámu zajišťuje skvělou stabilitu, ovladatelnost a spolehlivost e-biku. O to se stará hlavně středový elektromotor Panasonic GX Power Plus, a baterie s Li-Ion články Samsung 720 Wh (20 Ah), která je do rámu elektrokola plně integrová­na. Použití středového elektromotoru u tohoto modelu přispívá velkou měrou k ideálnímu vyvážení elektrokola – jde o moderní řešení používané u vyšších řad e-biků po celém světě.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo CRUSSIS PAN-Largo 9.8-M
Zařazení na rentall: Elektrokola
CRUSSIS PAN-Largo 9.8-M ( kat.:"A , size: M / 18" ) Pánské horské elektrokolo PAN-Largo 9.8-M 2023. Elektrokolo s devětadvacít­kovými koly, s extra silnou baterií a nabitou výbavou. Určeno pro výlety přírodou, cestou necestou, po rovinách, přes kopce i na toulání po horách, po místech, kam jste se třeba ještě neodvážili. Geometrie hliníkového rámu zajišťuje skvělou stabilitu a ovladatelnost elektrokola, k čemuž přispívá hlavně středový elektromotor PANASONIC GX Ultimate a silná baterie s Li-Ion články SAMSUNG 720 Wh (20 Ah), která je do rámu elektrokola plně integrová­na. Použití středového elektromotoru u tohoto modelu přispívá velkou měrou k ideálnímu vyvážení elektrokola – jde o moderní řešení používané u vyšších řad e-biků po celém světě.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo ROCK MACHINE Blizz e90-297
Zařazení na rentall: Elektrokola
ROCK MACHINE Blizz e90-297 ( kat.:"A", vel.: L / 15" ) Hardtailové elektrokolo vybavené novou Trail Ultimate geometrií, která Vám dodá maximální kontrolu v terénu a na trailu, zároveň je komfortnější a vy tak v sedle vydržíte podstatně déle. Kola v setupu mullet 29“/27,5“ a pluskovými plášti poberou nejtěžší traily. Americké odpružení DVO Diamond E3 se zdvihem 140 mm, teleskopka se zdvihem 150/170 mm dle velikosti rámu a doplňky ONE1 dělají z Blizze ultimátní trailovou mašinu. O pohon elektrokola se stará špičkový středový motor Shimano EP8, který nabízí 21 % více síly ve srovnání s dosud nejsilnějším motorem Shimano E8000. O 10 % nižší hmotnost s celkovou hodnotou 2,6 kg díky použití hořčíku pro výrobu bloku motoru. O 36 % nižší tření a odpor při šlapání s vypnutým pohonem nebo nad rychlostní limit asistence motoru.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo LOVELEC Triago Low Step
Zařazení na rentall: Elektrokola
LOVELEC Triago Low Step Trekové elektrokolo LOVELEC Triago LowStep je určeno především pro lehkou jízdu na silnici, cyklostezce nebo v nenáročném terénu. Mezi hlavní přednosti patří zejména pohodlná geometrie, jednoduchý design, snadná obsluha a vysoká spolehlivost elektrokola. Model Triago LowStep je vybaven středovým pohonem MOTINOVA PEGASI o nominálním výkonu 250 W, točivým momentem 80 Nm a integrovanou baterií s kapacitou 576 Wh.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo Lovelec Fizz - dětské
Zařazení na rentall: Elektrokola
Lovelec Fizz - dětské ( kat.:"B", vel.: XS / 16" ) Dětské horské elektrokolo Lovelec FIZZ nabízí zadní AKM motor 250 W/ 500 W, integrovanou LG Li-ion baterii s kapacitou 16 Ah (576 Wh) či LCD displej. Elektrokolo je doplněno stojánkem a zvonkem. Pujčením tohoto dětského elektrokola Vám dává Lovelec možnost jezdit na výlety s celou rodinou bez omezení a limitů.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo BH Atom Jet Lady
Zařazení na rentall: Elektrokola
BH Atom Jet Lady ( kat."B", vel.: M / 17" ) Dámské crossové elektrokolo BH Atom Jet Lady postavené na silném motoru Brose Drive S, který dokaže pomáhat až 90 Nm točivého momentu. Díky špičkové geometrii rámu a kvalitní přehazovací soustavě Deore 1x 10 je elektrokolo vhodné na cykloztesky, do města i mírné lesní cesty. Snížená horní rámová trubka dovoluje jezdci snadný nástup na elektrokolo.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo Agogs Gust
Zařazení na rentall: Elektrokola
Agogs Gust ( kat.:"B", vel.: L / 20" )Elektrokolo stvořené pro celodenní cesty po městě a dlouhé výletní trasy. AGOGS Gust je trekingové (trekové) elektrokolo, které je speciálně vytvořeno pro příjemné cestování. Jeho nadstandardní kapacita baterie a výbava Vás nikdy nezklame, ani na dlouhých výletech, nebo při cestách do práce. Gust je uživateli oceňován především pro nízkou hmotnost a vynikající reálný dojezd, který je při použití 576 Wh baterie až 120 km.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo Agogs Gust Dámský
Zařazení na rentall: Elektrokola
Agogs Gust Dámský ( kat.:"B", vel.: M / 17" ) Elektrokolo stvořené pro celodenní cesty po městě a dlouhé výletní trasy. AGOGS Gust je trekingové (trekové) elektrokolo, které je speciálně vytvořeno pro příjemné cestování. Jeho nadstandardní kapacita baterie a výbava Vás nikdy nezklame, ani na dlouhých výletech, nebo při cestách do práce. Gust je uživateli oceňován především pro nízkou hmotnost a vynikající reálný dojezd, který je při použití 576 Wh baterie až 120 km.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo AGOGS SilverGo skládací
Zařazení na rentall: Elektrokola
AGOGS SilverGo je již od roku 2007 nejprodávanějším modelem skládacího elektrokola na českém trhu. Ovládání elektrokola SilverGo je prostřednictvím odolného hliníkového podsvíceného displeje se 3-9ti úrovněmi asistence (konkrétní jízdní vlastnosti lze individuálně nastavit pro každého majitele). Design elektrokola SilverGo je zpracován minimalisticky s ohledem na funkčnost. Použitá povrchová úprava hliníkového rámu pískováním (sand-blasting) a vrstvení laku zajistí, že i po mnoha měsících používání bude ekolo vypadat jako nové, bez viditelného poškrábání. SilverGo má vyztužený rám se zvýšenou nosností dvojité sedlové trubky až do 115 kg a maximum odolných hliníkových komponent - skládací představec, chránič řetězu, skládací pedály, ochranu kabeláže v rámu a zamykání rámu s pojistkou. Řídící jednotka je integrována přímo ve stavbě ekola a je zcela chráněna. Srdcem SilverGo je značková Li-Ion baterie s Hi-power články značky Panasonic s kapacitou 400Wh, nebo ve verzi XL s kapacitou 600Wh (16Ah/36V) za příplatek 3.500 Kč! Elektrokolo SilverGo dodáváme standardně s Rychlo-nabíječkou 3A/42V, nebo s Turbo-nabíječkou o výkonu 5A za příplatek pouze 999 Kč (nabije baterii elektrokola až o 40% rychleji). Rozměry složeného elektrokola SilverGo: šířka 90 cm, výška 74, hloubka 40. Délka elektrokola SilverGo připraveného k jízdě je 160 cm. Hlavní výhody elektrokola SilverGo: 20ti palcová kola se značkovými plášti s výbornou ochranou proti průrazu unikátní tlačítko BOOST se třemi funkcemi (okamžitý rozjezd, maximální výkon, hill push-up) kožené gripy s protiskluznou vrstvou snadné přenášení ekola jednou rukou díky dokonalému vyvážení možnost uzamčení e-kola PIN kódem na displayi napájení mobilních zařízení prostřednictvím USB konektoru na řidítkách velmi přesný snímač aktivity jedzce zapouzdřený ve šlapacím středu jednoduché složení za méně než 10 sekund Dopřejte si svobodu transportu složeného ekola v autě, či v zdarma v dopravních prostředcích. Užívejte si dynamickou jízdu bez zapocení i do prudkých stoupání (až 20%) s reálným dojezdem přes 80 kilometrů se standardní 400Wh (11Ah) bateríí a až 110 km s XL baterií 600Wh (16Ah).
735 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo AGOGS Lowstep skládací
Zařazení na rentall: Elektrokola
Elektrokolo AGOGS LowStep se vyznačuje vysoce kvalitním zpracováním všech detailů a značkovými komponenty. Délka e-kola připraveného k jízdě: 165 cm. LowStep je velmi populární i u skupiny uživatelů nad 55 let, a to díky velmi nízkému nástupu, akceptovatelné hmotnosti, možnosti přenášet e-kolo, ale především díky velmi jednoduchému ovládání prostřednictvím jediného podsvíceného tlačítka a přehazovačce integrované na rukojeti (gripshift). LowStep má komfortní výbavu: gelové sedlo a nastavitelné odpružení sedlovky, odpruženou přední vidlici, která umožní i jízdu v lehkém terénu. Narozdíl od podobných produktů na trhu je LowStep konstruován i pro jezdce s hmotností až 110 kg, díky specilálně zesílenému rámu na nejvíce namáhaných místech.
735 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokoloko AGOGS Barack skládací
Zařazení na rentall: Elektrokola
AGOGS Barack ( kat.:"C", vel.: UNI ) Elektrokolo BARACK od značky AGOGS se stalo legendou mezi skládacími e-koly. BARACK boří mýty o tom, že elektrokolo je jenom pro staré a slabé jezdce. BARACK bude vaším "žihadlem" do města. BARACK nabízí robustní, matně černý rám s atraktivním potiskem. Jsou zvoleny výhradně značkové a odolné komponenty. BARACK má dokonalou ochranu řetězu (a vašich kalhot) i přehazovačky. Agresivní polo-terénní Kenda pláště s vnitří i vnější ochranou proti propíchnutí. Svého BARACKa si vezmete s sebou domů, vyjede s vámi i v malém výtahu, uložíte pod stůl do kanceláře, hodíte do kufru jakéhokoli auta. Nebo jej vezmete s sebou zadarmo do vlaku, do tramvaje, autobusu, či na loď. BARACK má super-jednoduché ovládání pomocí kompaktního multifunkčního LED podsvíceného displeje plus tlačítko BOOST pro rychlou akceleraci a pomoc při rozjezdu. Díky unikátnímu červenému tlačítku BOOST nezůstanete trčet mezi auty ani v případě velmi strmého stoupání (do 18%). A to nejdůležitější - výkonná Lithiová baterie se značkovými články Panasonic a s kapacitou 600Wh s integrovaným spánklovým módem až pro 120 km rychlé jízdy.
735 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo Agogs SUV
Zařazení na rentall: Elektrokola
Agogs SUV ( kat.:"C", vel.: UNI" ) Na našem trhu zatím méně obvyklý, ale na západních trzích jeden z nejrychleji se rozvíjejících segmentů elektrokol SUV, určených jak pro zábavu, tak efektivní pro dopravu po městě i se zavazadly. Díky masivnímu a tuhému rámu a technologii 27.5” ráfků s širokou pneumatikou známou z horských elektrokol, avšak s vzorkem uzpůsobeným po cestování po asfaltu, je označováno podobně jako v automobilovém průmyslu - Sport Utility Vehicle E-bike. Toto mimořádně všestranné elektrokolo, vybavené systémem předního i zadního nosiče švédské značky Walleräng Modular System, umožní nekonečné varianty transportu nákladu přímo na elektrokole. Nosnost jezdce + nákladu je až 160 kg.
735 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo KELLYS E-Carson 30
Zařazení na rentall: Elektrokola
KELLYS E-Carson 30 ( kat.:"A", vel.: L / 20" ) Cestovní elektrokolo se středovým motorem Panasonic GX Ultimate 95 Nm, silnou baterií s kapacitou 725 Wh a přehledným LCD displejem. Postaveno na pohodlných 28" kolech, s dojezdem až 180 km. Připraveno na dlouhé a pohodové cesty.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Eletkrokolo KELLYS E-Cristy 30
Zařazení na rentall: Elektrokola
KELLYS E-Cristy 30 ( kat.:"A", vel.: S / 16" ) Dámské trekingové elektrokolo KELLYS E-Cristy 30 2022. Atraktivní, velmi moderní a kvalitní elektrokolo s hliníkovým rámem KELLYS E-CRISTY R-series - advanced robotic welded 6-series Profile Lady zaměřeným na pohodlný vzpřímený posed, který zaručuje vyšší komfort jízdy. Elektrokolo je navrženo a vyvinuto speciálně pro dámské pohodlí. Unikátní design a geometrie ve spojení se špičkovým středovým elektromotorem PANASONIC GX ULTIMATE, o nominálním výkonu 250W, s kroutícím momentem 90 Nm a bateriií KELLYS V10 725 Wh , která je do rámu elektrokola plně integrová­na.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo BULLS Sonic EVO AM 1
Zařazení na rentall: Elektrokola
Chcete prozkoumat nepoznané a dojet tam, kam jste ještě nedojeli? V tom případě jeelektrokolo Bulls tím ideálním parťákem. Celoodpružená horská elektrokola jsou ideální pro náročné terény a pro ty, kteří chtějí zažít naprosté maximum z jízdy na kole. Nový typ středového motoru Bosch Performance CX BES3 je jedním z nejlepších dostupných na trhu a poskytuje vysoký výkon a spolehlivost. Integrovaná baterie s kapacitou 750 Wh znamená, že nemusíte mít strach z nedostatku energie na dlouhých výletech. Celoodpružené horské elektrokolo s tímto motorem a baterií vám poskytne neuvěřitelný zážitek z jízdy v jakémkoliv terénu. Můžete se spolehnout na výkon motoru a dostatek energie na celý den, zatímco odpružení vám zajistí pohodlnou a hladkou jízdu po nerovném povrchu. BULLS Sonic EVO AM 1 ( kat.:"A", vel.: M/ 18" ) Pokud hledáte elektrokolo, které vám poskytne naprosté maximum z jízdy v náročném terénu, pak by celoodpružené horské elektrokolo BULLS Sonic EVO AM 1 mohlo být ideální volbou pro vás.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo TOTEM Maurice 29"
Zařazení na rentall: Elektrokola
TOTEM Maurice 29" ( kat.:"B", vel.: L / 19" ) Horské elektrokolo Totem Maurice na 29" kolech, je skvělý parťák na ježdění v přírodě, který dokonale sedne každému. Každá vaše jízda bude pohodlná a zábavná. Teď už vás nemůže nic zastavit.
885 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo LIV Vall E+2
Zařazení na rentall: Elektrokola
LIV Vall E+2 ( kat.:"A", vel.: S / 16" ) Horské elektrokolo Vall E+ má nově baterii EnergyPak Smart umístěnou zespodu. Hliníkový rám ALUXX SL s pohodlnou dámskou geometrií je navržen pro baterii EnergyPak Smart 500 Wh, která je uložena ve spodní rámové trubce a vyjímá se zespodu. Mimořádně rychlé nabíjení baterie umožní 6-ampérová rychlonabíječka SmartCharger. Rám kola je navíc připraven pro instalaci druhé baterie EnergyPak Plus, která přidá dalších 250 Wh pro ještě vyšší dojezd. Model využívá motoru SyncDrive Sport Yamaha s točivým momentem 70 Nm, maximální podporou 350 % a režimem SmartAssist, což je plně automatické nastavení výše podpory motoru. Elektrokolo nabízí i funkci walk assist – režim dopomoci při vedení kola za chůze. Díky technologii PedalPlus, což je soustava šesti senzorů, je projev motoru velmi přirozený a na sílu vašeho šlapání reaguje okamžitě, ale zároveň plynule.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo GIANT Trance X E+3
Zařazení na rentall: Elektrokola
GIANT Trance X E+3 ( kat.:"A", vel.: L / 19" ) Nová generace celoodpruženého elektrokola Trance E+ se v modelové řadě 2022 jmenuje Trance X E+ 3. V praxi to znamená, že dostává 29“ kola, přičemž zdvih zůstal zachován – 150 mm vpředu a 140 mm vzadu. Zásadní novinkou je nastavitelná geometrie pomocí tzv. flip-chipu. Díky motoru Giant SyncDrive Pro Yamaha máte k dispozici točivý moment 85 Nm a podporu až 400 %. Integrovaná baterie EnergyPak Smart disponuje kapacitou zvýšenou na 625 Wh.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo LEADER FOX Arran
Zařazení na rentall: Elektrokola
LEADER FOX Arran ( kat.:"A", vel.: L / 19,5" ) Celoodpružené horské elektrokolo LEADER FOX ARRAN 29" 2023 s hliníkovým rámem, sportovním designem, odpruženou přední vidlicí a zadním tlumičem Manitou, kotoučovými brzdami a rozměrem kol 29“. Elektrokolo je vybaveno středovým motorem Panasonic GX Ultimate s nominálním výkonem 250W. Tento motor se mimo jiné může pochlubit vysokým kroutícím momentem, který může dosáhnout hodnoty až 95 Nm a je vybaven torzním snímačem síly šlapání. To znamená, že čím větší silou cyklista šlape, tím větší silou motor pomáhá. Motor vyniká velmi plynulým a tichým chodem a nadprůměrným výkonem ve stoupání. Systém se ovládá pomocí LCD displeje a tlačítkového ovladače umístěného na řídítkách. Novinkou je plně integrovaná rámová baterie s výkonnými články LG s kapacitou 720 Wh / 20 Ah. Dalším plusem je nová rychlo nabíječka s nabíjecím proudem 3A (dříve 1,8A), díky níž se výrazně zkrátí doba nabíjení baterie.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo LEADER FOX Arran 27,5"
Zařazení na rentall: Elektrokola
LEADER FOX Arran 27,5" ( kat.:"A", vel.: M / 17,5" ) Celoodpružené horské elektrokolo LEADER FOX ARRAN 27,5" 2023 s hliníkovým rámem, sportovním designem, odpruženou přední vidlicí a zadním tlumičem Manitou, kotoučovými brzdami a rozměrem kol 27,5. Elektrokolo je vybaveno středovým motorem Panasonic GX Ultimate s nominálním výkonem 250W. Tento motor se mimo jiné může pochlubit vysokým kroutícím momentem, který může dosáhnout hodnoty až 95 Nm a je vybaven torzním snímačem síly šlapání. To znamená, že čím větší silou cyklista šlape, tím větší silou motor pomáhá. Motor vyniká velmi plynulým a tichým chodem a nadprůměrným výkonem ve stoupání. Systém se ovládá pomocí LCD displeje a tlačítkového ovladače umístěného na řídítkách. Novinkou je plně integrovaná rámová baterie s výkonnými články LG s kapacitou 720 Wh / 20 Ah. Dalším plusem je nová rychlo nabíječka s nabíjecím proudem 3A (dříve 1,8A), díky níž se výrazně zkrátí doba nabíjení baterie.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo CANNONDALE Moterra Neo 4
Zařazení na rentall: Elektrokola
CANNONDALE Moterra Neo 4 ( kat.:"A", vel.: M / 18" ) Hliníkové horské elektrokolo s nekonečnými možnostmi pro nejstrmější sjezdy a nejtěžší stoupání - s plně integrovanou technologií horského elektrokola. Skutečné all-mountain schopnosti s integrovaným výkonem a spolehlivostí pohonného systému Shimano STEPS a dojezdem až 125 km znamenají, že můžete jednoduše jezdit na čemkoli - znovu a znovu. Působivě přesné, překvapivě obratné a neuvěřitelně zábavné v jakémkoli terénu. Díky nízko položenému těžišti, progresivní geometrii a krátkým řetězovým vzpěrám je ovladatelnost kola Moterra Neo o třídu lepší. Náš nový hliníkový rám C2 se může pochlubit 150 mm odpružením pro celodenní útok na všechny hory. Rychle se odvalující 29" velkoobjemové pláště a široká řídítka vás udrží pod kontrolou, když trail začne být záludný, a obrovský rozsah převodů vám poskytne lidskou sílu pro zvýšení rychlosti.
1135 Kč / den
Půjčovna elektrokol ekolo.cz
České Budějovice
Elektrokolo BOTTECCHIA B36 Elektron Evo
Zařazení na rentall: Elektrokola
BOTTECCHIA B36 Elektron Evo ( kat.:"B", vel.: L / 19" ) Model BE36 Elektron Evo má zadní kolo o rozměrech 27,5" x 2,6" a přední kolo o rozměrech 29" x 2,30". Díky většímu přednímu kolu může jezdec s větší jistotou zatížit přední část a dosáhnout větší přesnosti řízení a snadněji a rychleji překonávat překážky. Širší zadní kolo naopak tlumí nerovnosti při sjezdech a zvyšuje přilnavost při technických výjezdech a nabízí lepší trakci a přilnavost. Motor OLI SPORT s výkonem 250 W a maximálním točivým momentem 85 Nm má velkou asistenční schopnost. Díky propracovanějšímu nastavení podvozku zvládne náročnější trasy. Je vhodný pro intenzivní používání a díky vzduchové vidlici, tlumiči a teleskopické sedlovce s ním snadno zdoláte i ty nejdobrodružnější trasy. Elektrický systém MTB poskytuje sportovnější a poutavější jízdu, která je ideální pro jízdu v terénu a bez problémů zvládne i ty nejdrsnější nerovnosti a stezky.
885 Kč / den