rentall logo

6 důvodů, proč si půjčit auto v půjčovně

12.11.2022 - Rentall.cz, rentall radí

Služební cesta přes půl Evropy? Nebo jen bezstarostná dovolená k moři? Ne každý si může dovolit pořídit nové auto, na které je spoleh ve všech směrech. A přesto ani tehdy nemáte žádnou jistotu, že vaše cesta bude probíhat bez problémů. Dobrým řešením je auto z půjčovny, které je skvěle připravené, ale zároveň i dobře pojištěné.

1. Služební cesta

Jedete na služební cestu a potřebujete, aby jste na první pohled působili reprezentativně? Není nic snazšího, než si vybrat z široké nabídky půjčoven. Zvolit si můžete prémiové značky, na které byste jinak šetřili roky.

 

2. Dovolená

Vezete k moři i prarodiče? Půjčte si velké auto. Zapomeňte na cestování ve dvou autech, všichni se pohodlně naskládají do jednoho. Anebo si nevěříte, že vaše současné auto cestu zvládne? Půjčte si spolehlivý vůz, který vás doveze až k vytouženému cíli.

 

3. Stěhování

Dodávku nevlastní kde kdo, přesto ji občas každý z nás potřebuje. Plánujete velké stěhování, nákup nového nábytku, nebo něco podobného? Půjčte si dodávku, pronájem na den nestojí skoro nic a ušetříte si velké trápení a cestování sem tam s malým vozem. Malá rada – dodávka také dobře poslouží jako prostředek na kempování.

 

 

4. Otestujte si své nové auto

Říkáte si, že takové auto by se vám líbilo? Ještě před jeho koupí si ho můžete otestovat. Půjčte si auto a projeďte ho, poznejte ho. Je vše v pořádku? Můžete si jít s klidem koupit své vlastní.

 

5. Splňte si svůj sen

Každý malý kluk snil o vlastní Americe. Dnes se tento sen dá celkem jednoduše splnit. Anebo raději supersport? Za pár korun si dnes můžete užít jízdu ve svém vysněném autě. Taková letní víkendová projížďka v kabrioletu stojí za zvážení, co říkáte?

 

6. Dlouhodobý pronájem

Potřebujete k užívání na delší dobu automobil, ale nechcete si kvůli tomu kupovat nový, nebo přejíždět dlouhou vzdálenost svým vlastním? Půjčte si auto tam, kde ho zrovna potřebujete. Přijeli jste na pár měsíců do jiného města? Nevadí, zažádejte o dlouhodobý pronájem vybraného automobilu. Při měsíční splátce máte již standardně z půjčovny zajištěn kompletní servis, pneuservis, dálniční známku i další asistence.

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více