rentall logo

Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě

24.5.2022 - Rentall.cz, Z blogu Rentall

Potřebujete si půjčit karavan, přijet do kempu k vypůjčenému raftu a sjet vypůjčenou řeku? No dobře, řeku u nás k zapůjčení nenajdete, ale vše ostatní ano! Od nářadí přes sportovní vybavení až po automobily. Rentall je první srovnávač půjčoven v České republice, kde si můžete vypůjčit nebo pronajmout úplně všechno. Tedy skoro všechno.

Přehledná nabídka půjčoven

Lámete si hlavu, která půjčovna je ve vašem městě nejlevnější, nebo která poskytuje ty nejlepší služby? Anebo ani nevíte, že vámi hledaná věc se dá půjčit jen pár metrů od vašeho domu? Jednoduše si porovnejte vybrané půjčovny, prohlédněte si jejich nabídku a podle vámi zadaných parametrů vyberte tu správnou. Vše funguje doslova na pár kliknutí. Přečíst si můžete také skutečné recenze od lidí, kteří využili služeb vybrané půjčovny před vámi. Na blogu se dozvíte zajímavé informace ze světa půjčoven, na co si dát při půjčování věcí pozor a mnoho dalšího. A pokud si nebudete vědět s čímkoliv rady, můžete se na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme.

Pro zákazníky, kteří budou využívat služeb Rentall opakovaně, jsou navíc připraveny zajímavé odměny v podobě různých slev, akcí a dalších benefitů. Registrace na Rentall.cz je zdarma. Ve svém účtu najdete svou bonitu v očích půjčoven i historii vašich půjčených věcí ve vybraných půjčovnách. Pokud si půjčujete opakovaně například vrtačku, zrychlete proces filtrování a objednejte si ji tam, kde vás dobře znají. Zkrátka na jedno kliknutí



Rentall očima zákazníka

Unikátní srovnávač půjčoven a jejich nabídky, který dokáže vyfiltrovat dle stanovených podmínek nejideálnější půjčovny s hledaným sortimentem. A přitom se nemusíte rozhodovat jen podle nejnižší ceny. Zohledněte při výběru i další služby a benefity.

Příkladem může být vypůjčená loď. Bez porovnání půjčoven na rentall.cz byste přišli do půjčovny A, domluvili si loď a těšili se na začátek dovolené. Díky rentall.cz ale zjistíte, že půjčovna B vám k lodi přidá pádla zdarma. Prokliknete se na web půjčovny B a vše si z pohodlí svého domova vyřídíte. Ušetříte čas, peníze a ještě dostanete pádla navíc. A na dovolenou se budete těšit ještě víc!

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více