rentall logo

7 důvodů, proč je dobré mít svou půjčovnu na Rentall.cz

24.5.2022 - Rentall.cz, Z blogu Rentall

Rentall je porovnávač půjčoven a jejich nabídky. Díky jednoduché filtraci si každý uživatel dokáže rychle najít půjčovnu dle vybraných kritérií. Ukažte lidem, že právě vaše půjčovna je z nabízených správnou volbou. Projděte si 7 důvodů, proč nechat porovnat svou půjčovnu s konkurencí a přesvědčte se, že být na Rentall.cz se vám a vaší půjčovně rozhodně vyplatí.

1. Unikátní a cenově dostupný marketingový nástroj

Nejen půjčovny se předhání v tom, jak nalákat potenciální zákazníky. Důležité je být lidem neustále na očích a v nejlepším případě nabízet takové služby, které je osloví. Je až z podivem, že nejnižší cena nehraje v případě půjčování úplně nejzásadnější roli. Lidé hledají jistotu, spolehlivost, slušné jednání, snadnou dostupnost, bonusy a benefity za loajalitu. My v Rentallu se postaráme o to, aby o vás lidé věděli a aby se k vám rádi vraceli. Máte možnost získat silný marketingový nástroj, který vám přiláká nové a zároveň pohodlně udrží stávající zákazníky.






2. Další webová prezentace s vysokou návštěvností

Rentall je místo, kam denně přijdou stovky lidí, stovky unikátních návštěvníků, kteří řeší své potřeby půjčit si nebo pronajmout si jakoukoliv věc. Přilákejte místní, oslovte turisty z daleka. Lidé chtějí mít informace hned, proto proklikáváni odkazů ve výsledcích vyhledávání a porovnávání si tímto způsobem nabídky jednotlivých půjčoven je přežitek, který my plně automatizujeme. Rentall umožňuje všem uživatelům srovnání všech nabídek doslova na jedno kliknutí.






3. Podpora sezónních i jednorázových akcí

Vaše půjčovna se pochopitelně objeví ve všech filtracích webu. Dále ale umožňujeme prezentovat vaši sezónní akční nabídku i jednorázové akce na vybrané produkty či služby, které označíme logem rentallTIP. Návštěvníci webu toto označení určitě nepřehlédnou a vaše nabídka je bude o to více zajímat.






4. PR články na blogu a bannerová reklama

Naší snahou je vás co nejvíce zviditelnit. I proto nabízíme náš blog jako další prostor k sebeprezentaci, kam můžete umístit svůj PR článek. Článek může být o vaší půjčovně, o nabízených službách, o konkrétních věcech k vypůjčení. Téma je na vás. Současně je možné využít bannerové reklamy, která uživatele provází celým webem. Ať už jde o hlavní banner na úvodní straně, nebo o doplňkové bannery rozmístěné různě po webu, uživatel vás bude mít neustále na očích.






5. Optimalizace vašeho webu

Aby kovářova kobyla nechodila bosa, je důležité připravit i vaši webovou prezentaci na přísun nových zákazníků. Proto můžete využít našich služeb i v případě úprav a doporučení ohledně vašeho webu. Pokud člověk přijde z Rentall.cz, měl by se prokliknout přímo na požadovanou stránku s vaší nabídkou, kde už vše dotáhne do konce. Řada půjčoven nemá dobře zpracované webové stránky a zákazníci se v nich snadno ztratí. Jestliže je to i váš případ, pomůžeme vám.






6. Status Ověřená půjčovna

Pozitivní recenze, stále se vracející zákazníci, pochvaly ze všech stran. Status Ověřená půjčovna už lidem napoví, že půjčením či pronajmutím si čehokoliv u vás chybu neudělají. Status výrazným způsobem zvýší vaše renomé a zaujme daleko více potenciálních zákazníků.






7. Zkušební období zdarma

Na Rentall.cz bude vaše půjčovna zkrátka vidět. Vyzkoušejte nás zdarma a sami se rozhodněte, jestli pro vás má forma této prezentace smysl. Pro více informací vyplňte formulář s registrací.

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více