rentall logo

Potkalo vás neštěstí? Půjčte si zdravotnické pomůcky, které vám usnadní život

29.10.2022 - Rentall.cz, rentall pomáhá

Někdy dočasně, jindy dlouhodobě. Pracovní úraz nebo následky po autonehodě vás nebo někoho z vašich blízkých na nějakou dobu upoutá na invalidní vozík nebo dokonce na lůžko. Aby se vám i v těchto těžkých chvílích o trochu lépe žilo, potřebujete k tomu patřičné vybavení. Právě proto existují půjčovny, které se zabývají půjčováním zdravotnických pomůcek.

Zdravotnické pomůcky pro lepší život

 

Polohovací postele s elektrickým ovládáním, chodítka, francouzské hole, kvalitní zdravotnické matrace, mechanické nebo elektrické vozíky. To je jen stručný výčet toho, co půjčovny se zdravotnickými pomůckami nabízí. Dnešní trh nabízí velké množství pomůcek, o kterých se vám ani nesnilo. A přitom by právě vám významně pomohli s rekonvalescencí. Nemusí jít přitom jen o úraz. I taková plánovaná operace může člověka na pár měsíců vyřadit z běžného života.

 

Půjčovny s tímto zaměřením vám vždy poradí a pomohou vám vybrat to nejlepší vybavení. Půjčovny nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy. Vše je jen na vás a vašich problémech.

 

Kompenzační pomůcky

 

Vybraná půjčovna pomůže každému, kdo si přijde pro radu. Doporučí vhodné kompenzační pomůcky v případě změny zdravotního stavu. Dále pomůže překlenout například dobu, než si dojdete ke svému lékaři pro vlastní pomůcky. V každé z podobných půjčoven je k dispozici zkušený odborný tým, který vás seznámí s možnostmi, umožní vyzkoušení a samozřejmě také vysvětlí správné zacházení s konkrétní kompenzační pomůckou. 

Zdravotnické, kompenzační a další potřeby - Online půjčovny - Rentall

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více