rentall logo

Spolupráce mezi HOCHTIEF CZ a rentall.cz: Výhody pro zákazníky

18.06.2023 - Rentall.cz, HOCHTIEF CZ sponzorovaný obsah

Společnost HOCHTIEF CZ f, jedna z největších stavebních společností v České republice, nedávno uzavřela strategickou spolupráci s platformou pro půjčovny rentall.cz. Tato spolupráce přináší mnoho výhod pro zákazníky, kteří staví svépomocí nebo provozují stavební firmu.

Přehlednost nabídky HOCHTIEF CZ 

Jedním z největších situací k řešení při hledání půjčovny stavebních strojů je přehlednost nabídky. HOCHTIEF CZ  se snaží tento tuto situaci vyřešit tím, že nabízí své služby ve spolupráci se srovnávačem půjčoven rentall.cz. Zákazníci tak mohou snadno najít potřebné stroje a zařízení.




Jednoduchost srovnání s ostatními půjčovnami

Dalším problémem při hledání půjčovny stavebních strojů je srovnání nabídek různých půjčoven. HOCHTIEF CZ  se snaží tento problém vyřešit tím, že umožňuje snadné porovnání svých nabídek s nabídkami ostatních půjčoven.




Zviditelnění divize půjčovny společnosti HOCHTIEF CZ 

Společnost HOCHTIEF CZ má mnoho divizí a jednou z nich je i půjčovna stavebních strojů. Spolupráce s rentall.cz pomáhá zviditelnit tuto divizi a zvýšit povědomí o službách, které HOCHTIEF CZ nabízí.




Přiblížení dalším lidem, kteří staví svépomocí

Stavba svépomocí je stále populárnější a mnoho lidí se rozhoduje pro tuto formu stavby. Spolupráce s rentall.cz pomáhá přiblížit tuto možnost dalším lidem a umožňuje jim snadnější přístup k potřebným strojům a zařízení.




Možnost půjčení ze tří poboček do celé České Republiky

Společnost HOCHTIEF CZ má tři pobočky, které nabízejí půjčovnu stavebních strojů - v Plané nad Lužnicí, Praze a Českých Budějovicích. Díky této spolupráci mohou zákazníci využít služeb HOCHTIEF CZ  z jakékoli z těchto poboček a využít je kdekoliv v České republice.

Spolupráce mezi HOCHTIEF CZ a rentall.cz přináší mnoho výhod pro stavitelé a stavební firmy. Zákazníci mohou snadno najít potřebné stroje a zařízení, porovnat nabídky s ostatními půjčovnami a využít služeb HOCHTIEF CZ  z jakékoli ze tří poboček. Tato spolupráce pomáhá zviditelnit divizi půjčovny společnosti HOCHTIEF CZ  a přiblížit možnost stavby svépomocí dalším lidem.

Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více