rentall logo

TKF: Průkopník v eventovém světě

03.08.2024 - Rentall.cz, Rentall.cz, rentall příběhy půjčoven

Společnost TKF byla založena v roce 1997 a stala se průkopníkem v oblasti prodeje a pronájmu nůžkových stanů na českém trhu. Od svého vzniku se TKF neustále rozvíjí a rozšiřuje svou nabídku produktů a služeb, včetně grafického a tiskového oddělení, půjčovny eventového vybavení a vlastní výroby v Otrokovicích. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů a služeb pro širokou škálu akcí, od sportovních událostí po firemní eventy.

TKF nabízí široké spektrum produktů a služeb:

  • Nůžkové Stany a Nafukovadla: TKF disponuje širokou nabídkou nůžkových stanů a nafukovacích reklamních prvků, které jsou ideální pro různé akce.
  • Eventové Vybavení: Kromě stanů nabízí TKF také pronájem nábytku, venkovního topení, výčepního zařízení a dalších eventových potřeb.
  • Grafické a Tiskové Služby: Společnost poskytuje kompletní grafické služby, včetně potisku stanů a dalšího reklamního materiálu.

Proč TKF

1. Dlouholetá Zkušenost: TKF má více než 25 let zkušeností v oboru, což zaručuje vysokou kvalitu služeb a produktů.

2. Komplexní Služby: Společnost nabízí kompletní servis, včetně dopravy, instalace a deinstalace, servisu a čištění.

3. Inovace a Kvalita: TKF neustále inovuje a zlepšuje své produkty a služby, aby splňovala nejvyšší standardy kvality.

Doporučení pro organizátory

Pokud plánujete akci, je důležité zvážit několik klíčových faktorů:

  • Plánování a Organizace: Detailní plánování je klíčem k úspěšné akci. TKF nabízí podporu při plánování a zajištění veškerého potřebného vybavení.
  • Kvalita a Spolehlivost: Vyberte si dodavatele, který nabízí kvalitní a spolehlivé produkty. TKF je lídrem v této oblasti díky svým dlouholetým zkušenostem a široké nabídce.
  • Flexibilita: Mějte na paměti flexibilitu při výběru vybavení, aby bylo možné rychle reagovat na změny počasí nebo jiné nepředvídané okolnosti.

Půjčte si pro svou akci co potřebujete na rentall TKF a buďte bez starostí.

například:

nůžkový stan od 200 CZK den

skákací hrad pro děti od 3630 CZK den


Vyhledejte si půjčovnu, ideální pro vaše potřebyChytré vyhledávání
V našem katalogu naleznete stovky produktů z různých sektorů podnikání. Ať už se jedná o stavební techniku, automobily, skákací hrady, lodě nebo vybavení pro párty. U nás (si) půjčíte všechno.
Začít vyhledávat
Rentall: Půjčovny a jejich nabídka na jednom místě
Z blogu Rentall
Číst více